Ingrediënten (p/p)
-
50g havermout
-
150ml plantaardige melk
-
1kl honing
-
Snuif kaneel
-
Klontje boter of 1 tl maisolie
-
1 peer
-
1 el ahornsiroop
-
1 el granaatappelpitten
-
2 el's Oma's Veenbessen
Bereiding
-
Meng havermout, plantaardige melk, honing en kaneel flink door mekaar in een bowl, dek af en zet een nachtje in de frigo.
-
Schil de peer en snijd overlangs door midden, ontdoe van het klokhuis.
-
Verwarm wat boter of maisolie in een antikleefpan en bak de peer stukken op de snijkant tot ze bruin zien. Overgiet dan de stukken met ahornsiroop en laat nog even karameliseren.
-
Haal de oats uit de frigo en warm eventueel nog even op in de microgolf gedurende 30sec. leg de peerstukken in de bowl en werk af met granaatappelpitten en Oma’s Granola.
Overnight Oats met Gebakken Peer en Granaatappel